• Op 15 juni is het weer zover: de inmiddels traditionele seizoensafsluiter, het voetbalfeest van het jaar ook wel bekend als de FLEVO BOYS FAMILIEDAG

 • Een nieuwe commissie met nieuwe en vertrouwde gezichten heeft zich de afgelopen maanden gebogen over een programma waarin herkenning zit, maar waar ook ruimte is voor nieuwe elementen.

  Activiteiten
  De herkenning zit met name in het 5-tegen-5 toernooi, de wedstrijden van de kabouters en het G-team tegen het 1e en de huldiging van de kampioenen van het nu nog lopende seizoen, maar ook in het springkussen voor de jongste leden van de Flevo Boys familie en de stormbaan voor de oudere jeugd. Hier voegen we dit jaar de “Univé Arena” aan toe. UNIVE verzekeringen (onze hoofdsponsor van de jeugdafdeling) heeft niet allen een pannakooi beschikbaar gesteld, waar de nodige battles gespeeld gaan worden, maar ook nemen zij een groot dartbord mee waar voetbaldarts op gespeeld gaat worden. Met leuke prijzen en allemaal beschikbaar gesteld door Univé.

 • 5 tegen 5 toernooi – maximaal 48 deelnemende teams

  Omdat het kunstgras van het hoofdveld vanaf begin juni vervangen gaat worden, zijn dit jaar 2 velden beschikbaar voor het 5 tegen 5 toernooi. Ook hebben wij geprobeerd rekening te houden met gehoorde opmerkingen uit voorgaande jaren. Wij hebben het toernooi dan ook in lengte beperkt (dit jaar 2 in plaats van 3 ronden), wat als consequentie heeft dat maximaal 48 teams deel kunnen nemen. Wil je er zeker van zijn dat jouw team deelneemt stuur dan uiterlijk 1 juni een mail naar activiteitencommissie@flevoboys.nl en vermeld hierin het volgende: teamnaam, de namen van de deelnemers en je mobiel nummer.

 • Horecaplein

  Wat ook anders dan voorgaande jaren zal zijn, is de vorming van een horecaplein tussen de kantine en veld 2. Bij goed weer zal dit plein omgetoverd worden tot het kloppende hart van de familiedag. Eten, drinken, muziek, dansen, springen, gezelligheid ….. alles vindt plaats op dit plein.

  Dus…. noteer de datum in je agenda en BE THERE!!