• Elke zaterdag worden er weer heel veel wedstrijden gespeeld bij Flevo Boys. Bij iedere wedstrijd hoort eigenlijk een scheidsrechter c.q. spelbegeleider aanwezig te zijn. In de praktijk is dat zeker niet het geval.

  Bij Flevo Boys zijn we van plan om een spelbegeleiders- en pupillenscheidsrechters cursus te organiseren. De cursus is bedoeld om als spelbegeleider en pupillenscheidsrechter te fungeren tot en met de leeftijd van 12 jaar.

  Je bent 12 jaar of ouder en het lijkt je gaaf pupillenwedstrijden te leiden? Dan is dit de opleiding die je kunt gaan volgen. In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers. Daaraan kun je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren.

  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal. En dat begint al bij allerjongste jeugd.

 • Wil je meedoen? De cursus is GRATIS. Je moet alleen wat tijd investeren.

  MELD JE AAN BIJ OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE:

  Dennis de Haan:
  06 42 57 06 60
  ddehaan95@gmail.com

  Wout Jongman:
  06 28 18 73 81
  wedstrijdsecretariaat@flevoboys.nl

  Voor meer informatie kun je kijken op de website van de KNVB op: Cursus spelbegeleider KNVB

  De datum van de start van de cursus wordt z.s.m. bekend gemaakt, maar daarvoor hebben we minimaal 15 deelnemers nodig en zal niet voor de vakantie zijn.