• Aanstaande zaterdag is het zover: De Flevo Boys Familiedag staat weer voor de deur! De organisatie heeft er in ieder geval super veel zin in.

 • Programma
  Deze familiedag zal er iets anders uitzien dan de reguliere Familiedag, maar is desondanks niet minder leuk! Het eerste elftal van Flevo Boys speelt namelijk om drie uur een spannende thuiswedstrijd voor de nacompetitie in de hoop om alsnog te promoveren naar de 4e Divisie. Het programma ziet er als volgt uit:

  10:30 - 14:00  I  5x5 toernooi
  14:00 - 15:00  I  Huldiging kampioenen
  15:00 – 17:00  I  Flevo Boys 1 - BOL 1
  Aansluitend feestavond met DJ Tom!

  Voor de jongste en de oudere jeugd hebben we weer gezorgd voor een springkussen en een stormbaan.

  Onze hoofdsponsor van de jeugdafdeling Univé zal ook aanwezig zijn met een pannakooi, voetbaldarts en een informatiestand. Kortom: voor ieder wat wils en het wordt een hele gezellige en enthousiaste afsluiting van het voetbalseizoen. 

 • Extra informatie over het 5 tegen 5 toernooi
  Ieder team wordt 15 minuten voorafgaand aan de eerste wedstrijd verwacht aanwezig te zijn. De wedstrijden worden om en om gespeeld, je speelt dus een wedstrijd en daarna heb je een wedstrijd rust. Het is de bedoeling dat de teams die rust hebben, de spelbegeleiding voor hun rekening nemen. 

  Uitslagen
  We maken dit jaar gebruik van de app 'Tournify'. In de app kan je je eigen team opzoeken en je wedstrijdschema vinden. Ook heeft de teamcaptain een mail ontvangen met een unieke link. Met deze link kan de teamcaptain (samen en in goed overleg met de captain van de tegenstander) de uitslagen invullen van alleen de eigen wedstrijden. Wij verwachten dat iedereen hier sportief mee omgaat. 

  Als er vragen zijn kan er contact worden opgenomen met Rick van den Bos (06-15287363).