• Foto: Annalies Klompe

  Flevo Boys is ondanks het verlies van afgelopen zaterdag in de finale van de nacompetitie gepromoveerd naar de 4e divisie. Dit omdat DHSC zich heeft terug getrokken uit alle competities. Hierdoor kwam er een extra plek vrij in de 4e divisie en die gaat dus conform de richtlijnen van de KNVB naar Flevo Boys.

  In de competitie moest Flevo Boys het afleggen tegen V.V. Olde Veste’54 en de uiteindelijke kampioen ONS Sneek. Via de nacompetitie won Flevo Boys van RKVV Velsen en NEO uit Borne om vervolgens de beslissingswedstrijd tegen DVVA uit Amsterdam te verliezen. Via de herkansing kwam Flevo Boys wederom in de finale na overwinningen op C.S.V. BOL (Broek op Langedijk) en VOC uit Rotterdam. Echter in de finale tegen DZC uit Doetinchem liepen de boys weer tegen een nederlaag aan na het nemen van strafschoppen. Toen was inmiddels ook al bekend dat DHSC zichzelf zou gaan opheffen, maar alleen formeel was nog niet alles rond. Nu alle formaliteiten zijn afgerond kan Flevo Boys zich weer 4e divisionist noemen.

  De finale levert toch een beloning op.

  Het seizoen kreeg dus een lange nasleep via nacompetitie. Hierin speelde de mannen van Arjen Postma een aantal prachtige wedstrijden waarbij veel spanning kwam kijken. Afgelopen zaterdag was de teleurstelling dan ook wederom groot. Uiteindelijk levert het behalen van de finale toch een beloning op.

 • Uiteraard had iedereen deze promotie het liefst op veld gevierd na een overwinning in een finale. Maar ondanks dat zijn we erg blij met deze promotie. Wij hopen op weer veel support langs de lijn in de 4e divisie D waarin wij een aantal oude bekenden zullen tegen komen.

  Wij danken zowel spelers als staf voor een mooie reeks in de nacompetitie. Uiteraard danken wij ook alle support van alle supporters en vrijwilligers van onze mooie club. Zonder deze steun was dit ons inziens nooit allemaal gelukt. 

  Bestuur Flevo Boys