• Afgelopen zaterdag 8 juni was alweer het 4e Meint Heidema toernooi op ons prachtige sportpark.

 • Foto's: Bertus Willems

  Een bomvol programma met 147 teams dit jaar!!! Deelnemende teams kwamen uit onze eigen Noordoostpolder, maar ook uit bijv. Amstelveen, Noordwijk, Groningen, Assen en Enschede. Fantastisch om zoveel enthousiaste sportieve mensen op ons terrein te mogen ontvangen.

  Ook dit jaar een toernooi waarbij meer dan 80 vrijwilligers zich hebben ingezet. Parkeerwachters, ontvangstcomité, horeca personeel, scheidsrechters/ spelbegeleiders,  beveiligers van Firda en natuurlijk de klusploeg. Zij hebben niet alleen ons maar vooral alle deelnemende kinderen een prachtige dag bezorgd!!!

  Hartelijk dank voor alle hulp van al deze vrijwilligers! Fantastisch dat jullie er waren. 

  ‘s Ochtends waren de o7,o8,o9, o10 , o11 en o13 teams ingedeeld. ‘s Middags was de beurt aan  o12, o14 en o15.  Helaas waren er dit jaar geen meiden teams van de partij i.v.m. de organisatie van de Final League door de KNVB.

  Het weer werkte ook dit jaar goed mee, gelukkig bleef het lang droog en liet de zon zich zelfs nog even zien. En dat was wel zo prettig voor alle supporters langs de lijn. Of soms op de lijn 😊

  Ook dit jaar heeft Meint  zelf weer diverse wedstrijdjes mogen fluiten op de “kwart”-velden bij de pupillen. ‘s Middags liep de spanning uiteraard wat op om én te fluiten én ook de tussenstanden uit Nijkerk (promotiewedstrijd Flevo Boys 1) via Twitter te kunnen volgen.

  Maar uiteindelijk heeft Meint met veel plezier alle bijna 90 bekers uitgereikt. Vol enthousiasme namen de kinderen de bekers in ontvangst en werden de nodige foto’s en filmpjes vastgelegd door de aanwezige ouders.

 • Aan de deelnemende teams en de vrijwilligers is inmiddels een enquêteformulier verstuurd waarin ze het toernooi kunnen beoordelen en waarin we open staan voor tips en tops voor het volgende toernooi. Bent u niet in het bezit van de link maar wilt u toch uw bevindingen naar ons kenbaar maken dan kunt u deze sturen naar jeugdtoernooien@flevoboys.nl

  Samen met alle vrijwilligers hebben we er een fantastische dag van gemaakt! Houd alvast een plekje vrij voor het 5e Meint Heidema Toernooi op 14 juni 2025!

  Tot dan!!! 

  Jeugdtoernooicommissie